A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös állománygyűlésének pénteken a tatai sportcsarnok adott otthont, amin részt vett Lazók Zoltán polgármester is.

Az ünnepséget Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg, majd a meghívott vendégek és a berendelt állomány a MH. 25. Klapka György Lövészdandár ünnepi zenés műsorát tekintették meg.

A közös rendezvény zárásaként Farkas Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, Németi László tűzoltó ezredes, megyei főigazgató és a polgármesterek is elismerésben, jutalomban részesítették a kiváló szakmai teljesítményt nyújtó kollégákat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkájának tényszerű bemutatása, valamint a lakosság által a rendőrökbe vetett bizalom erősítése érdekében tett tevékenységének elismeréséül tárgyjutalomban részesítette Tóth Anikót, a Forrás rádió szerkesztő-riporterét.

KEM-RFK

2017. április 29., 06:54