Nem semmi időjárás volt advent második hétvégéjén, ami nem igazán sarkallta szabadtéri programok megtekintésére a település lakóit.

A pénteki özönvízszerű eső ellenére is kitartottak az Essemm koncertre látogatók, de a Tátrai-Szűcs latin duó már a színházterembe kényszerült.

Szombaton a helyi együtteseken kívül fellépett a Coffee City, vasárnap pedig többek között Péter Szabó Szilvia, de a felnőttek mellett a gyerekeknek is sok érdekes, tartalmas programot szerveztek idén az OKSZÍK munkatársai, s ez így lesz továbbra a karácsonyvárás időszakában.

Karácsonyi díszek, üdvözlőlapok készítése, mézeskalács sütés és díszítés, gyertyaöntés, arcfestés várta a legkisebbeket szombaton, akik mindezek után a Tél Tündér karácsonya című mesejátékot tekinthették meg az Óperenciás Bábszínház előadásában, vasárnap délután pedig a Csillag Musical Társulat téli zenés meseelőadása szórakoztatta az apróságokat.

A karácsonyig tartó két hétvégén a sztárvendégek mellett továbbra is rendre fellépnek intézményeink fiataljai, s természetesen Oroszlány művészeti csoportjai.

A gyerekeket a következő hétvégén ismét különleges rendezvényekkel várja az apróságok adventje, aminek részleteiről a PROGRAMAJÁNLÓBAN tájékozódhat.

2017. december 11., 07:21