Több százan látogattak ki ezen a hétvégén is a főtérre, ahol a hideg sem tántorította el a város lakóit a gondtalan kikapcsolódástól.

Pénteken karácsonyfadíszek, asztali és ablakdíszek készítésére várták a fiatalokat a művelődési központba, majd késődélután a szabadtéri színpadon folytatódott az események sora. A kilátogatók megtekinthették a mára országosan és nemzetközileg is elismert Silhouette balett karácsonyi táncösszeállítását, aminek szünetében került sor az Oroszlány Barátainak köre által meghirdetett mézeskalács és adventi koszorúk versenyének eredményhirdetésére. Az est további részében lépett fel többek mellett Soltész Rezső is.

Szombaton immár harmadszor rendezték meg az OKSZÍK munkatársai az apróságok adventjét, a szabadban pedig egymást érték a nívós fellépők koncertjei, de az evangélikus énekkar is karácsonyi előadással várta a komolyzene kedvelőit a templomba.

Vasárnap délután Majkon Licsák Attila teltházas zongorahangversenyének örvendhettek a muzsika kedvelői, a főtéren pedig újabb meglepetések várták az adventi vásárba kilátogatókat, akik a nap zárásaként az Apostol együttes koncertjén nosztalgiázhattak.

Az események képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

2017. december 18., 06:25