Megújult ebben a ciklusban a városi televíziózás és információközlés. A város médiacentruma új, hatékony rendszerben juttatja el hivatalok vagy akár a hirdetők üzeneteit a városlakókhoz.

A minden elemében új stúdió a legmodernebb technikával felszerelt, a térségben egyedülálló módon 16:9-es HD adást készít és sugároz. A kábeles lefedettség is magasabb a korábbinál -már a megyeszékhelyre is kiterjed - ennek ellenére további bővítése is várható. Az „OVTV” természetesen tagja a Helyi Televíziók Országos Egyesületének is.

A stúdió és a stáb kapacitásait gyakran veszik igénybe a helyi kisebb és nagyobb vállalkozások. Az egyre sűrűbben előforduló csarnokavatókra, különböző fejlesztési projektek lezárásakor, illetve nagyobb városi eseményekre, évfordulókra is készítenek kisfilmeket. A kért anyagok minden esetben a felhasználás szempontjai szerint készülnek: a hagyományos eszközök mellett tartalmazhatnak légi-, vagy akciókamerás felvételeket, és elérhetőek online, pendrive-on, de akár hagyományos DVD-n is. Az állandóan elérhető online stream-et a kapott visszajelzések alapján külföldről is sokan követik. A klasszikus TV adást olyan felületek egészítik ki, mint a kiemelt terjesztésű nyomtatott újság, a buszmegálló citylight plakátok, vagy a 0-24 órás képújság.

Az oroszlanyimedia.hu honlap és a hozzá kapcsolódó Facebook profil is hagyományosan népszerű kiindulópontja a város ügyei iránt érdeklődőknek. Így az Oroszlányi Városi Televízió - közösen a médiacentrum szerteágazó egyéb felületeivel – az alapfeladatként végzett városi hírek és információi átadása mellett rendszeresen hozzájárul az üzleti célú kampányok sikereihez is – tudtuk meg a társaság szakembereitől.

2018. január 01., 11:58