- Ma már nem csodálkozunk azon, hogy nők az élet majd minden területén egyenjogúak a férfiakkal. Buszt vezetnek, a világűrben járnak, szószéken prédikálnak, sőt katonai akciókat is irányítanak és persze az ország jövőjét is meghatározzák, hiszen egy hónap múlva, hazánkban több nő lesz jogosult szavazni, mint férfi.

Mi férfiak is hozzá vagyunk szokva, hogy minden rendes családban bizony a nő, a feleség a családfő, nemcsak a gyerekeket nevelik, a háztartást vezetik, hanem bizony a fontos kérdésekben is többnyire ők döntenek – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Lazók Zoltán polgármester a civil szervezetek nőnapi rendezvényének hölgytagjait szombaton este a Bányász Klubban.

Oroszlány Barátainak Köre, a Hölgyklub, valamint az Utazók Klubja szövetkezett, hogy közösen ünnepeljék a nevezetes napot, amelyen a KaDarka társulat és Licskó István műsora szólt a lányokhoz, asszonyokhoz, majd Lazók Zoltán és segítői minden ünnepeltet személyesen, virággal leptek meg, a Hölgyklub nyitótáncát követően pedig éjszakába nyúlóan ropták a táncot a város civil szervezeteinek tagjai.

2018. március 04., 12:05