Hír | Kék hírek

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai Oroszlányban várták kedden azokat, akik tájékozódni kívántak a határvadász-képzés részleteiről. Az érdeklődők a város rendőrkapitányságán teljes körű tájékoztatást kaptak a pályázati kiírás részleteiről.

A jelentkező cselekvőképes, 18. életévét betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár lehet. A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

Az érdeklődők bizalommal fordulhatnak a Komárom- Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, valamint a rendőrség honlapján is megtalálhatóak a képzéssel kapcsolatos információk.

2018. április 04., 07:03