Fodrász, pedikűrös, műkörmös, fodrász jelenléte jelezte pénteken a művelődési központban, hogy ezen a napon a hölgyekre koncentrál a Civileké a Ház programja.

Az említettek mellett tartották meg a Baba-Mama klub foglalkozását, s nem utolsó sorban hölgyeknek szólt az ismert televíziós személyiség, Jakupcsek Gabriella előadása, aki a bevezetőben mesélt Ridikül című műsorának sorsáról.

Mint az emlékezetes, a közmédia 130 embert rúgott ki 2015 decemberében, akik között ott volt Jakupcsek is. A népszerű tévés a Duna Televízión akkor futó műsorok közül a kimondottan nézettnek számító Ridikül műsorvezetője, valamint a Magyarország, szeretlek! című hétvégi show egyik csapatkapitánya volt.

Az azóta eltelt időben két kötetet is megjelentetett. Az elsőben, a Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem címűben az élet megúszhatatlan helyzeteiről, kérdéseiről írt, majd legújabb könyvében, az És te hogy vagy-ban olyasfajta kérdésekre keresi a választ, hogyan neveljünk boldog gyereket, hogyan boldoguljunk a magánéletben, a munkahelyen, melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói, vagy hogyan élhetünk túl egy válást.

A bevezetőt követően a jelenlévők a Ridikül című beszélgetős műsorról is közvetlen élményt szerezhettek, ami során File Beáta jegyző, Lódry Csaba virágkötő és Takács Tímea OKSZÍK igazgató mesélt életérő, tanulmányairól, pályájáról és szakmai karrierjéről.

S, hogy hölgyekhez méltóan fejeződjék be a nap, zárásként divatbemutatón léptek színre az oroszlányi lányok, asszonyok.

2018. április 07., 09:34