Három igencsak aktuális téma megbeszélését választotta keddi rendezvényén az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete Civil Információs Pontja, amelyen a Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum, valamint a Majki Népfőiskolai Társaság képviselői tájékoztatták az érdeklődő civileket a művelődési központban.

Domonkos Ágnes, KEM-CIC tanácsadó a társadalmi felelősségvállalásról, a kapcsolatépítésről, együttműködésről tartott előadásában szólt a vállalati és civil közösségi marketing szükségességéről, aminek részeként erősödött meg a szervezetek elfogadottságának növelése érdekében a szponzoráció és mecenatúra.

- Tégy jót, és beszélj róla - összegezte mondanivalóját a szakember. A megbeszélésen felhívták arra is a figyelmet, hogy május végéig a civil szervezeteknek el kell készíteniük pénzügyi beszámolóikat, közhasznúsági jelentéseiket. A harmadik napirendi pontként került sor „A legszebb konyhakertek” oroszlányi programjának meghirdetésére, amelynek részleteit a MOZAIK menüben olvashatja.

2018. május 16., 11:11