Négyszázhetvennyolc diák részére vált „hivatalosan” is véget a tanév hétfőn, a József Attila iskola évzáró ünnepségével, amelyen Lazók Zoltán polgármester köszöntötte a fiatalokat, szüleiket, rokonaikat, ismerőseiket.

- A tanév vége a számadásé. A bizonyítványban majd mindenki láthatja az elvégzett munka eredményét. El lehet és el is kell gondolkodni azon, hogy mindenki megtett-e mindent annak érdekében, hogy a számára lehető legjobb teljesítményt hozza ki magából, és ennek tükrében hogyan folytatja a következő tanévet. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az intézmény diákjai idén is sok versenyen, pályázaton vettek részt szép eredményekkel. Ezen eredmények nemcsak az iskola jó hírét viszik tovább, hanem Oroszlányét is – mondta a városvezető.

A közel félezer tanuló közül 59-en végleg elhagyják az alma matert. Közülük 38-an gimnáziumban és szakgimnáziumban, 21-en szakképző iskolában folytatják tanulmányaikat szeptembertől. Helyükre 49 apróság érkezik a két induló első osztályba – tudtuk meg Tóth Gábor intézményvezetőtől.

A Benedek iskolában szerdán, míg a Hunyadiban csütörtökön zárják a tanévet.

2018. június 19., 06:32