Több mint száz diák kezdte meg nyári szünetét szerda délelőtt a Benedek Elek iskolában, ahol 17 végzős fiatalt végleg elbúcsúztattak az tanévévzáró ünnepségen.

- Ez az év is, hasonlóan az előzőekhez, tartalmas volt, amely bővelkedett rendezvényekben, eseményekben, megemlékezésekben és megmérettetésekben. Diákjai, csoportjai rengeteg díjat és elismerést szereztek, amiket a különböző versenyeken, vetélkedőkön nyertek. Külön is szeretném kiemelni azt, hogy a 2017/2018-as tanévben milyen remekül teljesítettek az országos diákolimpiai döntőkön a Benedek Elek iskola tanulói, akiket az önkormányzat is megajándékoz, elismerve nagyszerű eredményeiket – mondta beszédében Lazók Zoltán polgármester.

A decemberi budapesti Terematlétika Országos Diákolimpiai Döntő egyik kimagasló versenyzője volt a II. korcsoportos Farkas Virginia, aki négyszer állhatott a dobogóra. A februári Úszó Országos Diákolimpiai Döntőn az I. korcsoportos Lakatos Dzsúlió 25 méter gyorson és mellen egyaránt aranyérmes lett. A fiatalokat Kovácsné Kelemen Valéria testnevelő készítette fel.

Az intézményben egyébként idén utolsó alkalommal szervezték meg a felnőttoktatást, a továbbiakban erre itt nem lesz lehetőség – tudtuk meg.

2018. június 20., 13:49