765 szavazattal vezet az Oroszlányi Sport Egylet – Lions a megyei Prima Díj közönségszavazásán, de szorosan a nyomában van a bábolnai Cseperedők Néptánc Közhasznú Egyesület 668 vokssal. Semmi nincs még lefutva, hiszen szavazni 2018. szeptember 10-ig lehet.

Szavazni az alábbi formákban lehet:

  • A Forrás Rádió weboldalán! Az e-mail cím megadásával naponta egyszer, a kiválasztott jelölthöz tartozó "SZAVAZOK" gombra kattintva.
  • Közönségszavazás a kemma.hu-n. A hírportálon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.
  • Közönségszavazás a 24 Órában. A jelölteket többször bemutatják a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.
  • További online szavazási lehetőségek: A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a voszkom@gmail.com címen is.
2018. július 13., 07:09