Még egy hónapig, szeptember 10-ig lehet leadni a voksokat a megyei Prima Díj közönségszavazásán. A kemma.hu portálon jelenleg vezet az Oroszlányi Sport Egylet – Lions (2290 szavazat), de nyomában van a bábolnai Cseperedők Néptánc Közhasznú Egyesület.

Semmi nincs még lefutva, így az ön szavazatai is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy idén ismét legyen oroszlányi díjazottja a nemes versengésnek.

Szavazni az alábbi formákban lehet:

- Közönségszavazás a kemma.hu-n (csak pár kattintással). A hírportálon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.

- A Forrás Rádió weboldalán! Az e-mail cím megadásával naponta egyszer, a kiválasztott jelölthöz tartozó "SZAVAZOK" gombra kattintva.

- Közönségszavazás a 24 Órában. A jelölteket többször bemutatják a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.

- További online szavazási lehetőségek: A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu – csak egy kattintás) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a voszkom@gmail.com címen is.

2018. augusztus 10., 09:57