Hír | Önkormányzat

Tizenegy napirendi pontot tárgyalt rendkívüli, csütörtök délelőtti ülésén a képviselő-testület, köztük kettőt zárt ülés keretében.

Lezárult a „TAVAINK ÁLTAL - Oroszlány (Majk) - Kecskéd - Környe - Tatabánya közötti kerékpáros mobilitás feltételeinek megteremtése csatlakozva az Által-ér kerékpárúthoz” című, TOP projekt közbeszerzési eljárása. Az ezt megindító felhívás 2018. április 16-án jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. A 2018. május 4-ei beadási határidő lejártáig 3 db ajánlat érkezett, melyek értékelését a bírálóbizottság és az eseti ad hoc munkacsoport elvégezte. A Miniszterelnökség Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkársága 2018. augusztus 2-án küldte meg a döntési javaslatról kiállított, támogató tartalmú szabályossági tanúsítványt. A közbeszerzési pályázat nyertese az Extreme-Park Környezetépítő Kft. - VértesAszfalt Kft. - Beck & Cat Kft. trió lett, mint a „legjobb ár-érték arányt megjelenítő” ajánlattévő.

A Majk és a Vértes turisztikai tevékenységeinek összehangolása az Oroszlányi Bányászati Múzeum komplex fejlesztésével tárgyú projekt keretében 3 közbeszerzési eljárást szükséges lefolytatni. A grémium döntésének értelmében a beszerzésekre vonatkozóan az ajánlatokat elbíráló bizottság felállítása és a nyertes ajánlattevő kiválasztásáért felelős Ad-hoc munkacsoport felállítása szükséges.

A testület az elkészült streetball pálya üzemeltetésével az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (OIH ZRt.) bízta meg a 2018. augusztus-decemberi időszakra.

Az ülés teljes anyaga a város weboldalán tekinthető meg!

2018. augusztus 16., 13:25