Huszonnyolc egyesület, több mint száz sportolója küzdött két napon keresztül az érmekért a Gárdonyi Sportcentrumban a súlyemelők országos junior versenyén.

Jól indult a szombati nap Rajnai Gábor alpolgármester köszöntőjét követően a hazaiaknak, hiszen a versenyeken szereplő oroszlányiak közül, Eszenyi Fanni, Huber Bence, Kerekes Balázs és Kerekes Balázs bajnoki címet szerzett, Bimbó Brendon, Talabér Szonja, Oláh Natália ezüstérmes lett, így a nap végére 4 aranyat, valamint 3 ezüstöt könyvelhettek el a fiatalok és edzőik, Likerecz Attila és Bagócs János.

Vasárnap folytatódott a szép sorozat, amikor Varga Virág, Breitner Vivien nyakába aranyérmet, Szalai Liliébe és Mikhel Eszterébe pedig bronzérmet akasztottak, de a verseny újdonságaként a győztesek edzőit is megtisztelték aranyéremmel a szervezők.

A 16 meghirdetett súlycsoport élén tehát hatban oroszlányi versenyző végzett az élen, ami ahhoz képest, hogy 12 fős együttessel indultak kiváló eredmény – összegezte a verseny tapasztalatait Bagócs János.

2018. szeptember 24., 17:32