Kamerarendszer bővítés, játszótér korszerűsítés és útfelújítási beruházások - többek között ezek a témák szerepeltek a képviselő-testület kedd délutáni közmeghallgatásán, melyen szép számban jelentek meg érdeklődők a sportcsarnok konferenciatermében.

Lazók Zoltán polgármester elsőként az előzőleg beküldött írásos felvetéseket ismertette a megjelentekkel. Többek között a Várdomb utca lakóinak útfelújítással kapcsolatos kérdéseit is boncolgatta a testület. Terítékre került még az Erdész utca csapadékvíz elvezetési problémája is. Ennek megoldására gyorsított eljárást ígért a képviselő-testület.

Összesen tíz felszólaló felvetéseire reagáltak a szakemberek, illetve, mivel az Oroszlányi Televízió élőben közvetítette facebook oldalán az eseményt, többen hozzászólásban, otthonról tették fel kérdéseiket a városatyáknak. A hozzászólók leginkább útfelújítási beruházásokat szorgalmaztak. Sólyom Jöran, a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke válaszában elmondta, hogy az utak kihasználtságát figyelembe véve dől majd el, hogy melyik út lesz felújítva a jövőben.

2018. szeptember 27., 06:12