Az egészségről, az egészséges táplálkozásról és életmódról szólt szinte minden ezen a héten a Táncsics óvodában, ahol az elmúlt évek hasonló eseményeinek fotókiállítása és a témához kapcsolódó tárlat várta a szülőket, vendégeket.

A Gyerekjáték az egészség címmel megrendezett programsorozat interaktív előadással vette kezdetét hétfőn, amely során Barnáné Susa Éva dietetikus látta el táplálkozási jótanácsokkal a kicsiket.

Kedd délelőtt egészséges ételeket készítettek és kóstoltak a gyerekek a szülők bevonásával, majd ezt követte szerdán Lénártné Molnár Krisztina és Tóth Tímea kézhigiénés foglalkozása, miközben a nagycsoportosok a fogorvosi rendelőbe mentek egy rövid látogatásra.

„Gyerekjáték az egészség!” – ezzel a zenés előadással készültek az intézmény óvodapedagógusai csütörtök délelőtt, amire vendégül látták a Borbálai és a Brunszvik Teréz óvoda egy-egy csoportját is, majd következett a pénteki zárónap, ami a testmozgásról szólt elsősorban. Játékos ügyességi feladatok követték egymást, s ezen a napon fogadták a Malomsori és a Meseliget óvoda apróságait, akiket szintén bevontak a játékokba. Az intézmény hagyományos rendezvénysorozatát Tánczos Csilla gerinctornája zárta a „Táncsics”-ban.

2018. november 17., 12:58