A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője november 1-jei hatállyal bízta meg Kiss Sándor r. alezredest az Oroszlányi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával.

A képviselő-testület keddi ülésén mutatkozott be az új rendőri vezető, aki elmondta: örömmel vállalta el a feladatot, mert ismeri a körülményeket, ismeri az itt folyó rendőri munkát.

Kiss Sándor 1999-ben határőrtisztként kezdte pályáját, Hegyeshalomban és Esztergomban is szolgált, utóbbi helyen közel hét évig. A 2008-as rendőrségi-határőrségi integrációt követően kezdődött rendőri pályafutása.

Több évig rendészeti szakterületen dolgozott, igazgatta a megye közrendvédelmi és határrendészeti osztályát. Az elmúlt két és fél évben a megyei kapitányság ellenőrzési szolgálatát vezette, így rálátása volt a járás rendőri tevékenységére is.

- Pályafutásom csúcsának tekintem az oroszlányi kapitányságvezetői beosztást, és hosszú távra tervezem itteni szolgálatomat, amihez kérem az önkormányzat támogatását is – fogalmazott a város új rendőri vezetője.

2018. november 28., 10:05