Közel kétezren keresték fel advent második hétvégéjén a szépen feldíszített főteret és a szabadtéri színpad programjait.

Pénteken Burai Krisztián, a Silent együttes, Lola és az LBS music szórakoztatta a kilátogatókat, majd szombaton a HeMo musical stúdió fiataljai nyitoták a sort karácsonyi hangulatú produkciójával. Veréb Tamás nagysikerű előadását követően lépett színpadra Janicsák Veca. Az év énekesnőjének ötször megválasztott előadó, akit a 2010-es X-Faktor műsorban ismert meg az ország, három vokalistával és egy DJ-vel érkezett. A csapatnak helyi kötődése is van, hiszen az egyik énekese az oroszlányi Molnár Szulita. A fiatal lány a 2012-es X-Faktorban a Like Nevű formációt erősítette, s a közelmúltban volt önálló akusztikus estje a Bányász Klubban.

A gyerekekre is gondoltak a szervezők. Vasárnap a karácsonyi készülődés jegyében kézműves játszóház várta őket a művelődési házban, majd a Kolompos Együttes koncertjén szórakozhattak a színházteremben.

Ezt követően immár szabadtéren folytatódtak az események. A Szíjj Irma kamarakórust Rácz Gergő előadása követte, végül Szandi sokak által várt fellépése tette fel a koronát a hétvégi rendezvénysorozatra, aminek folytatása lesz advent harmadik hétvégéjén, méghozzá nem is akárkivel: december 16-án (vasárnap) igazi zenészlegenda lép fel a szabadtéri színpadon, Bródy János.

Az események képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

2018. december 10., 09:14