Mint minden év végén 2018-ban is megtartotta évzáró értekezletét a kajakszakosztály.

A sportolók mellett szülők, testvérek, barátok is érkeztek a rendezvényre, hisz kíváncsiak voltak az eredményekre. Az évzárót megtisztelte és jutalmakat adott át a Sport Egyesület elnökhelyettese.

Kozák Sándor értékelésében elmondta, hogy a szakosztály megőrizte a tavalyi helyezését, hisz a kilencvenhét egyesület között a harminckettedik helyet érte el az országos pontversenyben. Egyben kiemelte és példaképpé állította az utánpótlás korúak elé a masters és szabadidős versenyzőket, akik országos bajnokságokon (maraton és gyorsasági) tizenegy fős csapattal, tizenegy első, hét második, hét harmadik helyezést értek el, és ezeken kívül még tizennégy pontot érő helyezést is elhoztak. Portugáliában a Masters Gyorsasági Világbajnokságon második, harmadik, negyedik és hatodik helyezést értek el.

Az utánpótlás korúaknál létszámcsökkenés volt, három fő abbahagyta, egy pedig továbbtanulása révén a Graboplast Győr-ben folytatja. Jelentkeztek újak is szép számmal, reméljük, hogy a következő évadban már ők is a sikerek részesei lesznek.

Az értékelések és tárgyi jutalmak átadása után (köszönhetően a támogatóknak) „batyus”, jó hangulatú dáridóval ért véget az esemény.

A kép illusztráció!

-Aszalós-

2019. január 07., 06:15