A Majki Népfőiskolai Társaság által működtetett Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum és az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete várta kedden az érdeklődőket pályázati információs napra.

Elekes Lászlóné, az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete elnökségi tagja köszöntötte a művelődési központban megrendezett esemény vendégeit, melynek fő témája a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019. évi pályázatainak megismertetése volt, de az előadók tanácsokat adtak a regisztrációról, a pénzügyi beszámoló elkészítéséről és az egyszerűsített pályázati eljárásról is.

A NEA új projektjének célja, hogy a pályázók részére egyszerűbbé váljon a támogatási igény benyújtása, azaz egy pályázati adatlap kitöltésével jussanak kizárólag működési, vagy „vegyes” (szakmai és működési költségeket is tartalmazó) forrásokhoz az egyesületek, alapítványok, szövetségek, valamint speciális esetekben határon túli civil szervezetek.

A 100%-os támogatású pályázatokon elnyerhető összeg minimum 100 ezer forint, további tájékoztatást és segítséget pedig a Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrumtól kérhetnek a civil szervezetek.

2800 Tatabánya, Kós Károly u. 2.
civil.kem@gmail.com,
06/20/236-2553

2019. február 08., 06:47