Oroszlány Barátainak Köre, a Hölgy Klub, az "Örökifjak" és az Utazók Klubja várta tagjait és támogatóit szombaton este a Bányász Klubba, hogy együtt ünnepeljenek Nőnap alkalmából.

- Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat – köszöntötte a jelenlévőket Richard Wagner gondolataival Lazók Zoltán polgármester, aki így folytatta: kell, hogy legyen mellettünk a férfiak mellett nő is, aki sokszor többet jelent anyánál, testvérnél, párnál. Ha kell, mellettünk áll, segít, erősít, támogat, megbízhatunk bennük, becsüljük őket és ők is becsülnek bennünket, mindig számíthatunk rájuk. Velük teljesedik be az élet és válik szakadatlan láncolattá, a természet örök törvénye szerint; mert a férfi és a társadalom számára a nő jelenti a múltat, a jelent, a jövőt, hiszen ő őrzi, viszi tovább mindazt, minek közös neve: Emberiség.

- Kívánom, hogy ne csak ezen a napon töltse be szívüket boldogság, hiszen a szeretet nem korlátozható egy napra, az év minden napján szükségünk van rá. Kívánok Oroszlány minden hölgyének sok boldogságot, vidám hétköznapokat és sikeres, hosszú életet – fogalmazott a városvezető.

Az ünnepi gondolatokat követően minden ünnepeltet személyesen, virággal leptek meg, a Hölgyklub nyitótáncát követően pedig éjszakába nyúlóan ropták a táncot a város civil szervezeteinek tagjai.

2019. március 03., 10:40