Kellemes időjárás és idilli sportkörnyezet fogadta április utolsó hétvégéjén, a Kaposvár Goldenfox meghívására három korosztályban, barátságos mérkőzésekre érkező Oroszlány Bears amerikai focistáit, az újonnan épült Kaposvár Aréna melletti atlétikai pályán.

A közös bemelegítés után, elsőként az U13-as korosztályban indult útjára a tojáslabda. A kiegyenlített mérkőzésen, az oroszlányi bocsok remek hajrával fordították maguk javára a mérkőzést és 18-14 arányú győzelmet arattak.

Az U16-os korosztály mérkőzése, a mackók touchdownjával indult, majd a védelem azonnali labdaszerzésével újabb hat pontot tett fel a képzeletbeli eredményjelző táblára. Már-már eldőlni látszott a mérkőzés, de a kaposvári rókák nem adták könnyen a bőrüket, visszajöttek a meccsbe, bár a vége így is 28-20-as oroszlányi győzelem lett.

A felnőttek párharca is kiélezett küzdelmet hozott. Az oroszlányi medvék, egy utolsó másodperces kivédekezett támadásnak köszönhetően nyerték 30-22-re az összecsapást!

Remek meccsek, kiváló hangulat jellemezte az egész amerikai focidélutánt! Köszönet a kaposváriak vendéglátásáért! Augusztusban viszonozzuk vendégszeretetüket az oroszlányi rendezésű Bányász Kupán!

-Oroszlány Bears-

2019. április 30., 06:26