Míg az elmúlt hét a ballagások időszaka volt, addig ezekben a napokban „hivatalosan” is megkezdődik a vakáció a város oktatási intézményeiben.

Szerdán a József Attila iskola évzáróján vett részt Lazók Zoltán polgármester, csütörtök délután pedig a Hunyadiban kívánt kellemes nyári kikapcsolódást a diákoknak és pedagógusoknak.

- Kedves Fiatalok! Amikor lezárunk egy időszakot, természetesen számvetést is végzünk. Tudom, hogy színvonalas szakmai munka folyt a Hunyadi iskolában, mellyel eredményessé tették az elmúlt éveket. Az itt dolgozó pedagógusok és segítőik azon munkálkodtak, hogy a bennetek rejlő értékeket minél nagyobb sikerrel és eredménnyel hozzák felszínre – kezdte beszédét a városvezető, aki így folytatta: ez az időszak azonban a számadásé is. A bizonyítványában mindenki láthatja az elvégzett munka eredményét. El lehet és el is kell gondolkodni azon, hogy mindenki megtett-e mindent annak érdekében, hogy a számára lehető legjobb teljesítményt hozza ki magából.

Mészárosné Fehérvári Mónika igazgató az év emlékezetes pillanatait, az intézmény hírnevét öregbítő versenyeket és vetélkedőket, valamint programokat, eseményeket elevenítette fel, végül elismerések és jutalmak átadásával fejeződött be a Hunyadi 2018/2019-es tanévzáró ünnepsége.

2019. június 21., 06:04