Oroszlány Város Önkormányzata és Magyarország piacvezető pályázatíró cége, a Goodwill Consulting Kft. pályázati tájékoztató napot szervezett szerdán a Beatrix Vendégházban, ahol szép számban jelentek meg a helyi vállalkozók. A cél az volt, hogy megismertessék őket az aktuálisan elérhető pályázati lehetőségekkel, és ezáltal hozzásegítsék őket fejlesztési elképzeléseik megvalósításához.

A rendezvényt Lazók Zoltán, Oroszlány polgármestere nyitotta meg köszöntőjével. Kiemelte, hogy fontosnak tartja a helyi vállalkozások támogatását a fejlődésben, melyhez jó eszköznek tartja a pályázati kiírásokat. Ezt követően Madarász András, a Goodwill Consulting Kft. értékesítési igazgatója vette át a szót, bővebben beszélt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programról. Kitért az eszközbeszerzést, az infrastruktúrafejlesztést, az informatikai fejlesztéseket és az energetikai beruházásokat támogató kiírásokra. Hangsúlyozta, hogy egyre nagyobb szerepet kapnak a visszatérítendő támogatások a klasszikus, vissza nem térítendő támogatások mellett. Mindezek után Riesz Gábor, a Goodwill Energy Kft. épületenergetikai szakmérnöke tartott előadást az energetikai megoldásokról, energetikai beruházásokról.

Hasznos tippeket adott az energetikai pályázatokra való felkészüléshez. Az előadásokat egy kötetlen konzultációs rész zárta, ahol az érdeklődők feltehették kérdéseiket az előadóknak, és bővebben elbeszélgethettek konkrét fejlesztési elképzeléseikről.

Az önkormányzat és a pályázatíró cég a jövőben is segíteni fogja a helyi vállalkozókat pályázati kérdésekben. A rendezvényen került bejelentésre ugyanis, hogy ezentúl minden hónap első szerdáján 16 órától pályázati fogadóórát tartanak a Goodwill Consulting Kft. szekértői a Polgármesteri Hivatalban, ahol szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Goodwill Consulting

2016. október 13., 06:04