Kék hírek
2015. április 20.

Szalámiztak - volna

Egy oroszlányi húsbolt kirakatüvegét törte be a 20 éves demecseri R. István és a 18 éves nyírbogdányi B. Tamás április 17-én éjszaka. Az üzlet tulajdonosa másnap reggel fedezte fel a rongálást, mikor nyitotta volna a boltot.

Értesítette a helyi rendőröket, akik egyből tudták, kiket keressenek. Emlékeztek rá, hogy éjszaka igazoltattak két, számukra gyanúsan viselkedő férfit, de akkor a járőrök még nem tudták, mi történt pár utcával arrébb, így elengedték őket. Miután tudomást szereztek a húsboltnál történtekről, a rendőrök egyenesen a két férfi szállására siettek és elfogták a gyanúsítottakat. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Elmondták, hogy a kirakatot a bolt előtt talált lábtörlőráccsal ütötték ki. A rudakról lelógó szalámiból akartak eltulajdonítani párat, hogy a korábban elfogyasztott ital mellett étel is legyen a gyomrukban. Végül hiába törték be az üveget, a hangos csörömpöléstől megijedtek és üres kézzel elszaladtak. A két férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek