Önkormányzat
2015. május 27.

Az újság neve: 2840

Célzottan az oroszlányiaknak készül az az új újság, aminek nevét a település irányítószáma ihlette, azaz 2840. Az ötletgazda, Nagy Imre a keddi testületi ülés elején vehette át a névadónak kitűzött 50 ezer forintos díjat.

Ezt követően a közel húsz napirendi pont megtárgyalására koncentrált a képviselő-testület, amelynek tagjai elsőként a két ülés között történt eseményekről készített polgármesteri tájékoztatót hallgatták meg.

A döntéshozók módosították a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-vel kötött „Helyijárati Közszolgáltatási Szerződést”, elfogadták az oroszlányi rendőrkapitányság beszámolóját a település közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatokról, valamint döntöttek az Ipari Parkkal kapcsolatos feladatok és tevékenységek VARIKONT Kft. általi ellátásáról.

A továbbiakban többek között a közterület-felügyeleti tevékenység fejlesztéséről, a Krajnyik Akác András Sportcsarnok sgrafittójának újraalkotásáról, az „Otthon Melege Program” „Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogramjához kapcsolódó pótlólagos önkormányzati támogatásról szóló előterjesztéseket vitatta meg a grémium.

Az ülésen került sor a művelődési központ és a városi könyvtár összeolvadásából alakult új szervezeti forma, az Oroszlányi Közösségi Színtér Szervezeti és Működési Szabályzatának megtárgyalására, döntés született a Malomsori Óvoda felújítás közbeszerzési eljárásának megindításáról, és városi kitüntetésekre irányuló javaslattételi felhívást is megfogalmaztak a városatyák.

Az ülés teljes anyaga itt megtalálható és olvasható.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek