Hír
2016. január 26.

Együtt síeltek a „testvérekkel”

Az elmúlt héten rendezték meg az ötnapos városi sítábort az ausztriai Präbichl-ben. Városunk és a környező települések lakóinak több éve nyílik lehetősége részt venni családostól egy remek hangulatú, kedvező anyagi lehetőségekkel rendelkező, igazi havas, téli hangulatú aktív pihenésen, ahol a szervezők síoktatást is biztosítanak a résztvevőknek.

Az idei évben különleges esemény színesítette a tábor életét, ugyanis plochingeni testvérvárosunk síegyesületének képviseletében is részt vettek négyen a programokon. A vendéglátás előzménye, hogy az elmúlt évben meghívást kaptak az oroszlányiak az ausztriai Schetteregben megrendezésre kerülő síversenyre, amelyen 4 fő vett részt eredményesen, így az évek óta megrendezésre kerülő eseményt a magyar részvétel miatt nemzetközi síversenyre nevezték át.

A szívélyes vendéglátásért cserébe a német síklub meghívást kapott a mostani táborba. Hans-Ulrich Gula, a plochingeni síklub elnöke, Peter Raviol, a nemzetközi kapcsolatok koordinátora, Tobias Gula, a klub kiképző oktatója és Frank Schuster a klub oktatója érkezett Präbichl-be, és a németek nagy segítséget jelentettek a táborban folyó síoktatás során.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek