Kék hírek
2016. január 28.

Kábítószer hatása alatt karambolozott

Tatabányáról a hivatásos tűzoltók vonultak a Környe és Oroszlány közötti úton történt balesethez kedden délután, ahol összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy személygépkocsi. Az ütközés következtében az autóbusz első kereke a karosszériához szorult, így azt a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki. A műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt lezárta, és a forgalmat kerülőútra terelte.

A baleset következtében a személyautó utasai súlyosan megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A baleset helyszínelésekor a rendőrök részletesen megvizsgálták a sérült gépjárműveket. Az autót vezető A. Ádám kocsijában kábítószer gyanús anyagot találtak a balesethelyszínelők, így a tatabányai férfival szemben az alkoholteszt mellett kábítószer-gyorstesztet is alkalmaztak a rendőrök.

Utóbbi eredménye pozitív lett, így a közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetése mellett kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított a Tatabányai Rendőrkaptányság.

katasztrofavedelem/police.hu/ fotó: kemma.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek