Hír
2016. február 28.

Régi az új elnök

Továbbra is a horgászsport fejlesztése, népszerűsítése a fő célja az oroszlányi Horgász Egyesületnek, melynek tagjai szombaton tartották tisztújító közgyűlésüket. Mint az az eseményen elhangzott, a kedvező horgászati lehetőség biztosítása mellett fontos a tagság számára a horgászerkölcs szabályainak tiszteletben tartása, a természet szeretete és védelme.

Varju György elnök – többek között - a vízterületek haszonbérletéről valamint a 2016-os haltelepítési tervekről is szólt beszámolójában. Tavaly egyébként a bevételek, különösen a napijegyeké kedvezően alakultak. Az ellenőrző bizottság, majd a fegyelmi bizottság vezetői is elemezték az elmúlt időszakot a közgyűlésen, amelyen a 895 szavazásra jogosultból 122-en voltak jelen, s amin ott volt Czikk László az egyesület halbeszállítója is, aki 20 mázsa pontyot ajándékozott a 20 éve tartó jó munkakapcsolat megerősítése érdekében.

A tisztújítás során Varju György elnök és Elekes László felügyelőbizottsági elnök ismét bizalmat kapott, míg a fegyelmi bizottság vezetésére Magócs Pál pályázott sikerrel.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek