Közélet
2016. május 04.

Mozogtak a civilek

Nem igazán kedvez az időjárás a Civileké a Ház programsorozat szabadtéri rendezvényeinek, s igaz volt ez a keddi sportnapra is, amikor a helyi sportegyesületek és sportszervezetek mutatták be tevékenységüket.

Szerdán a szövőszakkör tagjai várják nyílt napjukon az érdeklődőket a művelődési házban, délután az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete idézi fel a sorozat elmúlt két évtizedét. A szerdai nap sztárvendége Szily Nóra, aki 18 órától a boldogságról tart szabadegyetemi előadást a színházteremben.

Csütörtökön – mint arról már beszámoltunk - a megye nyugdíjas klubjainak küldöttei gyűlnek össze a Bányász Klubban hagyományos találkozójukra, pénteken pedig zenekarok szórakoztatják a szabadtéri színpadon a település lakóit és vendégeit. A szombat ismét a testmozgásé, amikor is Vérteskozmára vezet a túrázók útja.

A vasárnap programjában kerékpártúra, reformétel kóstoló és a zárógála szerepel, valamint az Európa Nap előadásai, koncertjei. A szabadtéri színpadon az Újhold és a Garabonciás Táncegyüttes tagjainak közös műsorát és a Jolly Jackers formációt tekintheti meg a közönség, végül a Buda Folk Band zenekar zárja a XX. Civileké a Ház eseményeinek sorát.

A részletes programot a város és az OKSZÍK weboldalán tekintheti meg!



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek