Sport
2017. január 31.

Megint sok gólt lőtt az OBSK

A negyedik fordulóval folytatódtak a téli műfüves focibajnokság küzdelmei. Kiütéses győzelmet aratott a Vértessomló, az Oroszlány és a Bokod, három játékos mesterhármast szerzett.

Egészség
2017. január 31.

Látogatási tilalom!

Az influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el.

Hír
2017. január 31.

Adóváltozások

A 2017-es év adóváltozásairól tartanak előadást a NAV szakemberei a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

Kultúra
2017. január 30.

Ne habozz, lapozz!

Minél többen felfedezzék a könyvek varázslatos világát, ismerjék meg a korosztály számára íródott gyermekirodalmat, az olvasás, a fantázia határtalan lehetőségeit – ezzel a céllal hirdette meg immár 16. alkalommal a Ne habozz, lapozz! című gyermek olvasóakcióját az oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár.

Sport
2017. január 28.

Nyitott a korcsolyapálya

Elsőként a Gyurkovszky család lépett szombaton kora délelőtt a volt Arany iskola belső udvarán kialakított korcsolyapályára.

Sport
2017. január 28.

Újabb kisiklás

Az OSE Lions a múlt heti, Veszprém elleni hazai kisiklással a tarsolyában érkezett Bonyhádra, és sajnos túl sokat hibázott.

Hír
2017. január 27.

Segítenek az áldozatoknak!

A fővárosi és megyei kormányhivatal gyakorolja az áldozatsegítési eljárásban a visszatérítendő tartozás elengedésével vagy mérséklésével összefüggő méltányossági jogkört.

Egészség
2017. január 27.

Kérjen beutalót!

Az emlőrák a nőknél a leggyakrabban előforduló rosszindulatú daganatos megbetegedés, amely időben történő felismerés nélkül korai halálozáshoz vezethet. Magyarországon közel 7500 új esetet diagnosztizálnak évente, a daganatos elváltozás pedig több, mint 2000 halálesetért felel minden évben.

Statisztika
2017. január 25.

Emelkedtek a keresetek

2016 novemberében a bruttó átlagkereset 285 800 forint volt, 8,2%-kal magasabb, mint egy évvel korábban. Az év első tizenegy hónapjában a nettó keresetek emelkedése – a személyi jövedelemadó-kulcs 1 százalékpontos csökkenése következtében – a bruttó bér átlagát meghaladó mértékű, 7,8% volt.

Önkormányzat
2017. január 25.

Új emlékhelyet alakítanak ki

Az oroszlányi volt XVIII-as aknai „Kocsedó” tiszteletére ’56-os emlékhely kialakításának lehetőségét, a megvalósítás helyszínét, a szükséges feladatokat is megtárgyalta kedden a képviselő-testület soros ülésén.


Találatok száma: 49db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek