Önkormányzat
2018. szeptember 27.

Aktív közélet a közmeghallgatáson

Kamerarendszer bővítés, játszótér korszerűsítés és útfelújítási beruházások - többek között ezek a témák szerepeltek a képviselő-testület kedd délutáni közmeghallgatásán, melyen szép számban jelentek meg érdeklődők a sportcsarnok konferenciatermében.

Lazók Zoltán polgármester elsőként az előzőleg beküldött írásos felvetéseket ismertette a megjelentekkel. Többek között a Várdomb utca lakóinak útfelújítással kapcsolatos kérdéseit is boncolgatta a testület. Terítékre került még az Erdész utca csapadékvíz elvezetési problémája is. Ennek megoldására gyorsított eljárást ígért a képviselő-testület.

Összesen tíz felszólaló felvetéseire reagáltak a szakemberek, illetve, mivel az Oroszlányi Televízió élőben közvetítette facebook oldalán az eseményt, többen hozzászólásban, otthonról tették fel kérdéseiket a városatyáknak. A hozzászólók leginkább útfelújítási beruházásokat szorgalmaztak. Sólyom Jöran, a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke válaszában elmondta, hogy az utak kihasználtságát figyelembe véve dől majd el, hogy melyik út lesz felújítva a jövőben.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek