Sport
2019. március 11.

A Szenteknél jártak a Mackók és Bocsok

Az elmúlt vasárnap átestek a tűzkeresztségen az Oroszlány Bears Amerikai Football Csapat utánpótlás játékosai. A DNS Sportközpontban a Diósd Saints U16 és U13 korosztályos együttesei látták vendégül fiataljainkat.

A leginkább szintfelmérőnek nevezhető felkészülési mérkőzéseken az eredmény nem, csak az önfeledt sportélmény volt fontos mindkét amerikai football csapat részéről, ezért számszerű eredményekről nem számolunk be.

Annyit azért kijelenthetünk, hogy a diósdiak előttünk járnak az úton, de lelkesedésben és elszántságban minden mackótestvér odatette magát – számolt be az eseményről Szabó Mihály, az együttes sajtósa.

Varga Tamás és Hermann Emőke tanítványai húsz fővel alkották a két korosztályt, melyben 5 évestől a 16 évesig lányok és fiúk vegyesen szerepeltek. Közös bemelegítéssel indult a találkozó, majd két-két 2x10 perces mérkőzésen a kismackók a kezdeti elfogódottság után, több hatpontost is szerezve megmutatták magukat a hazai amerikai football térképre már rég feliratkozott házigazdáknak és a csapatot szép számban elkísérő oroszlányi szülőknek.

Ahogy a vezetőedző Pici Bá’ fogalmazott, a vasárnapi meccsek azon túl, hogy érzelmileg is feltöltődést hoztak, jól szolgálták a felkészülést a májusi kupanapra, ahol már élesben játszanak az oroszlányi srácok.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek