Hír
2019. március 30.

Tavaly sem tétlenkedtek önkéntes tűzoltóink

Péntek délután tartotta éves közgyűlését és beszámolóját az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, melyen az önkéntes lánglovagok mellett ott volt Kiss Sándor, az Oroszlányi Rendőrkapitányság vezetője, Komlós Tamás, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság parancsnoka, Gánics József, a Polgárőr Egyesület elnöke és Rajnai Gábor alpolgármester is.

Tyukodi József elnöki beszámolójában többek között kitért a 2018-ban elvégzett feladatokra, tisztújításra, az elnyert pályázatokra, valamint ismertette az egyesület 2019-es eseménynaptárát.

Mint az kiderült, tavaly sem tétlenkedett a 39 lelkes önkéntes. A 7 kárhelyszínre vonuláson túl segédkeztek a télűző kiszebáb égetésnél és az adventi programoknál, de motoros találkozón is közreműködtek, ahol a gyerekek nagy kedvencének számító habpartival szórakoztatták a kicsiket.

Tyukodi József köszönetet mondott a képviselő-testületnek, amely 600 ezer forintot hagyott jóvá az egyesületnek eszközök beszerzésére. Az összegből többek között reflektorokat, projektort, autóalkatrészeket vásároltak, de ebből fedezték a szolgálati jármű biztosítását és a versenyek nevezési díjait is.

Szenyovszky Katalin pénzügyi beszámolójában kijelentette: a szervezet tökéletesen kiegyensúlyozottan működik. A gazdasági vezető kitért arra is, hogy 17 százalékkal bővült az eszközállomány, míg az egyesület nyeresége 48 százalékos emelkedést mutatott tavaly.

- Büszkék lehetünk arra, hogy a fejlődés az idő előrehaladtával nem állt meg, sőt, egyre dinamikusabban növekedett. Az egyesület egyre gördülékenyebben, egyre hatékonyabban működik, az újabb céljainkat már kitűztük, reményeink szerint ezeket is el fogjuk érni – tette hozzá Tyukodi József.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek