Hír
2019. július 26.

A helyi tévében bukkan fel Vujity Tvrtko

Igaz, az ATV Start műsorvezetője csak egy napra vette át a hatalmat az OVTV stúdiójában, mégpedig azért, hogy egy igazán különleges interjút készítsen.

A riporter ugyanis a tévé egyik műsorában a feleségével, Zsolnay Gyöngyi (44) 110-szeres válogatott kosárlabdázóval, utánpótlásedzővel és apósával, Zsolnay Árpáddal, egykori NB I-es kosárlabdázóval, beszélgetett. Azért Oroszlányban, mert a család ezer szállal kötődik a városhoz.

– Gyöngyi itt született, nemrégiben pedig ide igazolt utánpótlásedzőnek. Az apósom is a város legendás alakja, így ez tényleg egy igazi oroszányi beszélgetés volt – mondta a riporter.

– Családias volt az egész, többszörösen is. Ugyanis a tévé vezetője, Dömötör Tamás, akitől az ötlet származott, a feleségem rokona, de a család tagja volt az operatőr is. Így amikor végeztünk, azonnal olyan volt a hangulat, mint amikor egy vasárnapi családi ebéd után mindenki indul, de még egy-két személyes dolgot megbeszélnek – mesélte nevetve Tvrtko, aki hozzátette: a beszélgetés augusztus végén kerül majd az oroszlányi városi tévé képernyőjére.

-blikk.hu-


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek