Sport
2019. július 30.

V. Ultra Rába

Az Ultra Rába nonstop kajakos-kenus teljesítménytúra kb. 225 km-es hosszával és 100 mérföldes SUP változatával, a Rába folyó technikai kihívásaival, az éjszakai szakasz különlegességével egy igazán komoly és nehéz teljesítménytúra és verseny.

Fejben, lélekben, erőnlétben, állóképességben egyaránt komoly felkészülést igényel azoktól a kajakostól, kenusoktól és állva evezősöktől, akik vállalják ezt a kihívást, szeretnék jobban megismerni magukat, feszegetni a saját határaikat.

A Vértesi Erőmű S. E. masters kajakosa, Molnár Csaba már évek óta részt vesz az Ultra Rába, valamint más hosszú távú túrákon, versenyeken, hol egyes, hol kettes kajakkal, mint tette ezt a közelmúltban is. A szintidőt harminchat órában határozták meg a szervezők. A távot szerették volna mintegy tíz kilométerrel megnövelni, de sajnos ez az alacsony vízállás miatt nem volt lehetséges.

Molnár Csaba párjával nagyon eredményesen teljesítette a versenyt, hisz szintidőn belül, harminc óra ötvenkilenc perc alatt tették meg a távot. A versenyen az idei évben kevesebben álltak rajthoz, de ez mit sem von le a sikerből, hiszen sokan a folyó vízállása miatt mondták le a részvételt.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek