Sport
2019. november 13.

Junior súlyemelő országos bajnokság

Szerencsen léptek dobogóra a hétvégén Likerecz Attila és Bagócs János versenyzői, az OVSSE fiataljai. Eszenyi Fanni 49 kg súlycsoportban lökésben országos csúcsot elérve (68 kg), összetettben 111 kg-ot teljesített, ezzel országos bajnok lett. Talabér Szonja ugyanebben a súlycsoportban harmadik helyezett, míg Oláh Natália az 55 kg-os súlycsoportban negyedik helyezést érte el.

Szalai Lili Eszenyi Fannihoz hasonlóan ismét remekelt 64 kg-os súlycsoportban, lökésben és összetettben megjavította a saját serdülő országos csúcsát, mellyel szintén a junior országos bajnok lett. Lili ezzel a két országos csúccsal ez évben már a 28. rekordot javította korcsoportjában, jelenlegi teljesítménye 68 kg-os szakítás és 83 kg-os lökés összetettben 151 kg-os országos csúcs.

A fiúknál Bimbó Brendon szintén remekelt az 55 kg-os súlycsoportban, országos junior bajnok lett, Huber Bence a 61 kg-os súlycsoportban bronzérmes ugyanebben a súlycsoportban. Lucz Levente 270 kg os a teljesítménnyel nyert országos bajnokságot.

Összesítésben 4 aranyérem, 2 bronzérem, egy 4. és egy 8. helyezés az oroszlányiak statisztikája, ami azt jelenti, hogy Szalai Lili, Mikhel Eszter és Lucz Levente biztos utazónak tűnik az Izraelben megrendezésre kerülő U15-17 Európa bajnokságra.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek