Hír
2020. február 15.

Cadillac találkozó

Ismét gyönyörű autómatuzsálemek sorakoztak szombat délelőtt Oroszlányban, a V8 Étterem előtt. Az eddig is nagy érdeklődést kiváltó autós találkozó folytatódott, melyre ezúttal egy igazi kuriózum márka, a Cadillac tulajdonosait és szerelmeseit várták.

Ahogy azt Minka Attila szervező elmondta, a Cadillac Club of Hungary tagsága és elnöksége örömmel fogadta a meghívást városunkba. Oly annyira, hogy úgy döntöttek, 33 fős elnökségi ülésüket is itt tartják meg.

A klub 2005 decemberében azzal a céllal alakult, hogy összetömörítse a Cadillac márka magyarországi rajongóit és az ilyen típusú járművel rendelkezőket. Minden év augusztus 22-én túrát szerveznek, emlékezve ezzel a gyár 1902-es alapítására. Rendszeresen szerveznek klubesteket, melyek programját az aktualitások, a típus történetével kapcsolatos kutatási eredmények és élménybeszámolók tesznek tartalmassá. Szinte minden amerikai autós találkozón és családi programon rész vesznek. Sokat járnak az Egyesült Államokba, a járgányok többségét onnan hozzák.

A bányászvárosi összejövetel baráti hangulatban telt el, melyen más retró verdák –Chrysler, Ford -, sőt még a szocialista autóipar remeke, egy Volga is részt vett.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek