Intézmény
2020. június 04.

Újra nyit a hivatal

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal június 03-tól újra személyesen is fogadja ügyfeleit a régi ügyfélfogadási rend alapján: Hétfő 13-17 óra, Szerda 8 – 12 és 13-16 óra, Péntek 8-12 óra között.

Az ügyfélfogadás az ügyfelek és a hivatali dolgozók egészségének védelme érdekében meghatározott biztonsági szabályok betartásával történhet, ezek a következők:

  • Az épületbe belépéskor a testhő mérése megtörténik.
  • Az épületben kötelező a maszk használata, a kéz fertőtlenítése.
  • Az ügyintézés gyorsítása és egy ügyintézőnél több személy együttes várakozásának elkerülése érdekében a földszinten, az információ szolgálatnál egy előszűrés történik (általános tájékoztatás adott ügy esetében, ügyfelek irányítása, sorszám osztása érkezési sorrendnek megfelelően).
  • Az épületben csak az ügyfél, és azon kísérő tartózkodhat, aki mozgásában, kommunikációjában segítségre szoruló ügyfélnek nyújt segítséget.
  • Az információ szolgálatnál azon ügyfelek részére, akik a személyes találkozásokat továbbra is szeretnék elkerülni, az épület főbejáratánál továbbra is biztosítva vannak a kérelem nyomtatványok és a helyben történő kitöltési lehetőség.

Az elmúlt hónapokban növekedett az elektronikus ügyintézést igénylő ügyfelek száma. Ajánlott, hogy ha adott ügytípus engedi, akkor az ügyintézés ezen formáját válasszák az ügyfelek: E-mail címek ügykörönként:

Az ügyintézéshez szükséges dokumentációk az önkormányzat által működtetett honlapról - http://www.oroszlany.hu/hivatalok/ugyintezes és ott kiválasztva az ügytípust – letölthetőek. A kérelmeket elsősorban elektronikusan kell benyújtani, lehetőség hiánya esetén személyesen a hivatal földszinti információs portáján található irattárolóba helyezhető. A kérelmek az ügyfél pontos elérhetőségeit tartalmazzák annak érdekében, hogy az illetékes ügyintéző az elektronikus vagy telefonos kapcsolatot további ügyintézés céljából fel tudja venni.

Dr. File Beáta - jegyző


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek