Sport
2020. július 15.

Rallye versenyre készülnek

A hagyományos „Bányásznapi Oroszlány Rallye” idei tervezetéről egyeztetett kedden délelőtt Lazók Zoltán polgármester, Szabó Mihály alpolgármester, valamint Füredi András versenyrendező.

Az elképzelések szerint augusztus 29-30-án kerülne megrendezésre – immáron 6. alkalommal – az évek óta nagy érdeklődést mutató autóverseny az Oroszlány-Pusztavám útvonalon, a régi bányaút szakaszán.

A tervek alapján az első nap estéjén lenne a rajtceremónia, majd másnap kerülne sor a versenyre, melyen várhatóan 70 rallye autó indul.

A versenyautók technikai átvételére – az eddigiektől eltérően – valószínűleg a városban kerül sor, a szerviz állomások pedig várhatóan a Polgármesteri Hivatal és az uszoda parkolójában lesznek kialakítva. A versenyiroda maradna a megszokott helyen, a művelődési házban. Itt végeznék az adminisztrációs dolgokat, a kiértékelést és a díjkiosztót is itt szeretnék lebonyolítani. Szokásos módon ekkor kerülne átadásra különdíjként az a vándorserleg, melyet minden alkalommal az abszolút első helyezett kap meg.

A versenyt – gyermekek és családok számára – közlekedés biztonsági rendezvénnyel is szeretnék színesíteni, melynek fő eleme a baleset megelőzés lenne.

Az esemény megvalósítása végett még további egyeztetésekre kerül sor.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek