Hír
2021. szeptember 25.

Távozik a régi vezetőség

Pénteken délután tartotta meg éves rendes közgyűlését az Oroszlányi Horgász Egyesület a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

A megjelenteket Helmeczi József titkár köszöntötte, majd Elekes László, a Felügyelő Bizottság elnöke jelezte, hogy a 905 fős tagságból 247 horgásztárs fogadta el a meghívást a közgyűlésre.

Elsőként a vezetőség beszámolójára, valamint a 2021. évi költségvetés beterjesztésére került sor. Varju György, az OHE elnöke elmondta: "A 2020-as esztendőt a pandémia határozta meg, azonban sikerült a rendeleteket, korlátozásokat lehetőség szerint betartani. A rendezvények – így a hagyományos horgászverseny is – elmaradtak, a közgyűlés is kitolódott. Ezen kívül számos problémával küzdünk. Nagy gondot okoz a vízhiány – főként a majki és a bokodi öreg tó esetében -, a tavak környékén a szemét, valamint a kék alga nagyfokú elterjedése."

Ezt követően a Felügyelő Bizottság, majd a Fegyelmi Bizottság beszámolója hangzott el. A kérdések, hozzászólások között főként a "lebegő falu" problémái kerültek előtérbe, mely körül közel 500 stég található.

Utolsó napirendként tisztújítás következett, melyet Csernyik Attila, a Jelölő Bizottság elnöke vezényelt le. A regnáló elnök, Varju György jelezte, hogy nem indul újból a választáson. Így a jelenlévő tagság az egyetlen jelöltet, dr. Varga Zsoltot választotta meg új elnöknek minősített többséggel.

Nyílt szavazással a vezetőség tagja lett: Inczédi András, Kocsis Péter, Kovács Tibor, Maczali Kevin, Magyari Károly és Szabó Zsolt.

A Fegyelmi Bizottságot Csizmazia Péter, Nagy Róbert, Schmölcz Tamás, Tóth László és Udvari Richárd alkotják, míg a Felügyelő Bizottságba Aradi Ildikó, Békési Csaba, Pechmann József, Tóth László és Soós István került be.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek