Hír
2021. október 31.

A reformáció napja

Világszerte október 31-én ünneplik a reformáció napját, ugyanis ezen a napon függesztette ki Luther Márton a wittenbergi vártemplom ajtajára a híres „95 tételnek” nevezett dokumentumát. Luther tettét a protestáns reformáció kezdeteként tartják számon, hiszen olyan fontos témákat érint a „95 tétel” mint a bűnbánat, vagy a bűnbocsánat.

Sport
2021. október 31.

Vereség Szombathelyen

Az MVM-OSE Lions felnőtt férfi kosárlabdacsapata szombaton az idei bajnokságban veretlen Falco KC gárdájával játszott. Az oroszlányiak remekül helytálltak, ám ez is kevésnek bizonyult a sikerhez.

Hír
2021. október 31.

Vasárnap óraátállítás!

Október 31-én, azaz vasárnap kezdődik a téli időszámítás, az órákat hajnali három óráról kettőre kell visszaállítani. Aznap nyilván mindenki örömmel fogadja majd a plusz egy órányi „ingyen pihenőt”, este viszont, de főleg hétfő reggel a legtöbben már inkább visszacsinálnánk. Ez a beékelt egy óra ugyanis jelentősen megborítja sokak életét, este nehezebben kerülünk ágyba, reggel korábban ébredünk.

Hír
2021. október 30.

Tök jó nap a Kölcseyben

Egy igazán fergeteges „Tökös délutánt” szervezett az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár a Halloweenre hangolódva péntek délután.

Koronavírus
2021. október 30.

VOLÁNBUSZ közlemény

A VOLÁNBUSZ Zrt. járatain a koronavírus terjedésének fékezése, az emberi élet és egészség védelme, valamint a csütörtöki Kormányrendelet betartása érdekében kötelező a maszkviselés:

Hír
2021. október 30.

Rákóczi utolsó útja

Különleges történelmi kalauzolásban lehetett részük azoknak, akik ellátogattak az oroszlányi Rákóczi Szövetség újabb előadására.

Tánc-Zene
2021. október 29.

Világbajnokok lettek!

A pandémia miatt online megrendezett World Championship of Majorette Sport élő közvetítése 2021. október 24-26-án zajlott. A Hébé Alapítvány versenyzői a rendkívüli helyzetben is kiválóan teljesítettek.

Önkormányzat
2021. október 29.

Testületi ülés

Csütörtökön délután került sor a Képviselő-testület munkaterv szerinti ülésére a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában.

Hír
2021. október 29.

Mécsesgyújtás a sírkertben

Istentisztelettel egybekötött megemlékezést tartott az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat Halottak napja alkalmából a haraszthegyi evangélikus temetőkertben.


Találatok száma: 88db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek