Hír
2021. október 16.

Fergeteges vígjáték

Ismét egy remek darabbal kedveskedett a színházkedvelőknek az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár.

Szombaton este „Ami késik, nem múlik” címmel a Gergely Theater két felvonásos, zenés vígjátéka örvendeztette meg a publikumot. A komédiában adott egy ambíciózus, ifjú államtitkár Bojár Kálmán, aki pályája csúcsán kihirdeti, jobb, ha a nők odahaza maradnak, mert így több munkahely jut a férfiaknak, ráadásul ki is találja a legjobb megoldást: mindenki menjen férjhez! És adott egy szegény, családfenntartó, dolgozó lány Kovács Kató, aki ezért egyszerre állás nélkül marad. Mindebből dráma is kerekedhetne, ha történetesen éppen nem zenés komédiáról lenne szó, ahol az elszánt Katóka természetesen nem nyugszik bele a szomorú valóságba, kitartóan jelentkezik, hogy tessék őt férjhez adni, különben botrány lesz!

Ami késik, nem múlik, s hogy a minisztériumban minden fenekestül fordul fel abban részes még Galambos a magántitkár, a tinglitangli színésznőcske, az aktuális szerető, no meg egy kétbalkezes fényképész, aki mindig akkor süti el a masináját, amikor nem kellene….

A közönség vastapsa igazolta, hogy a Gergely Theater ismét egy csiszolatlan gyémántot talált a magyar zenés műfaj aranykorából.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek