Sport
2021. október 24.

Remekelve verte a Paksot az MVM-OSE Lions

Végig vezetve, magabiztos győzelmet arattak a piros-feketék hazai pályán a bajnokság 7. fordulójában.

MVM-OSE Lions – Atomerőmű SE 86-65 (21-16, 20-18, 31-19, 14-12)

Oroszlány: Ihring 7/3, Carev 9/9, Miliszavljevics 17/6, Minchev 14/3, Burns 10. Cserék: Ruják 10/9, Szabadfi -, Parrish 15/9, Garamvölgyi 4, Tóth -, Mucza -.

Jó ritmusú támadásoknak kezdte a mérkőzést az Oroszlány, üres dobóhelyzeteket alakítottak ki, így hamar kétszámjegyűre növelték az előnyüket. A kis szünetet követően rendezte sorait a Paks és egy 8-1-es futással sikerült visszazárkózniuk. A folytatásban kissé alábbhagyott a kezdeti lendület mindkét oldalon, de így is hétpontos előnnyel várhatta a nagyszünetet az OSE.

A második félidőben gyakorlatilag minden paksi kosárra volt válasza a hazai csapatának, így állandósulni látszott a 7-9 pontos különbség a felek között. A harmadik negyedben több eladott labdát is vétettek a paksiak, egyre csak nyílt az olló a csapatok kötött.

A záró etap elején közel két percig nem esett kosár, majd beindult a hazai „henger”, ami húszpontos vezetést eredményezett. Innen már nem forgott veszélyben az MVM-OSE Lions győzelme, amely másodszor hagyhatta el nyertesen a pályát a Krajnyik “Akác” András Sportcsarnokban az idei szezonban.

Forrás és fotó: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek