Kék hírek
2021. november 26.

Rács mögött az oroszlányi rablók

A tettesek cigarettát és pénzt vettek el a sértettől, akit előtte szándékosan ellöktek és a ruháját késsel kivágták. A bíróság elrendelte a két férfi letartóztatását.

A gyanú szerint egy 29 éves és egy 27 éves férfi november 24-én 22 óra előtt cigarettát és pénzt kért egy férfitól Oroszlányban. A sértett a kérésnek nem tett eleget, a két személy őt ellökte, majd a ruházatának egyik zsebét késsel kivágták. Tőle egy telefont és bakkártyát vettek el a tettesek, majd sietősen távoztak. Másnap reggel a bankkártyával dohányterméket és alkohol tartalmú italt próbáltak vásárolni egy helyi üzletben.

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították F. Zoltánt és Ny. Lászlót, majd őket gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetőeljárás. Ny. Lászlóval szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott, így ellene kábítószer birtoklása miatt is indult büntetőeljárás, valamint az eddigi adatok alapján ő próbált fizetni a bankkártyával, így ellene csalás bűntett elkövetése miatt is.

A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit a Tatabányai Járásbíróság 2021. november 26-án elrendelt.

Forrás. police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek