Közélet
2021. május 31.

Fergeteges gyermeknap

"Legyél Te is hős! Győzz le minden akadályt!" néven gazdag program kavalkád várta vasárnap délután a sportos gyermeknapra kilátogatókat a Szent Borbála téren és környékén.

Évforduló
2021. május 31.

Dohányzásmentes Világnap

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tagállamai 1987-ben döntöttek a Dohányzásmentes Világnap létrehozásáról. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a dohányzás járványszerű terjedésére, valamint azokra a megelőzhető elhalálozásokra és betegségekre, melyeket okoz.

Hír
2021. május 30.

MAGYAR HŐSÖK NAPJA

Szombat délután 24. alkalommal került megrendezésre Oroszlányban a Magyar Hősök Napja.

Kék hírek
2021. május 29.

Elnöki beszámoló

Pénteken délután a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában tartotta meg elnöki beszámolóját Tyukodi József, az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetője. A rendezvényen tiszteletét tette Szabó Mihály alpolgármester is.

Mozaik
2021. május 29.

A katasztrófavédelem pályázati felhívása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Tudományos Tanácsa (KTT) olyan pályamunkák elkészítését várja, amelyek a tűzoltóság, a polgári védelem és az iparbiztonság szakterületein a szakmai munka gyakorlati kérdéseivel és problémáival foglalkoznak.

Hír
2021. május 29.

Megnyitották a kolostort

A NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. szervezésében péntek délután került sor a vértesszentkereszti bencés apátsági romterület ünnepélyes megnyitójára.

Hír
2021. május 27.

Kiderült, mi a magyarok kedvenc étele

Véget ért a "Mit eszik az ország?" gasztro felmérése, megszületett a szavazás eredménye. Kiderült melyik az a 10 étel, amely a férfiak és nők szívét egyaránt megdobogtatja.

Önkormányzat
2021. május 27.

Ismét online értekeztek a képviselők

Lazók Zoltán polgármester 9 napirendhez kapcsolódó döntés tervezetét egyeztette az oroszlányi képviselő-testület tagjaival internetes munkamegbeszélés keretében csütörtök délután.


Találatok száma: 85db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek