Hír
2021. július 31.

Ismét országos tűzgyújtási tilalom

2021. július 31-től ismét életbe lépett az országos tűzgyújtási tilalom. Legyünk fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza!

Hír
2021. július 30.

Kihelyezésre került az új tájékoztató tábla

Oroszlányban, a Bánki D. u. – Fürst S. u. sarkán állt egy elavult fatábla, melyet a Fejér Megyei Természetbarát Szövetség állított 15 évvel ezelőtt. Eredeti funkciója szerint a Vértes turisztikai látványosságaihoz adott útirányt. A táblát azóta nem gondozták, s mivel az egyesületnek nincs anyagi lehetősége felújítani, írásbeli hozzájárulásukat adták az eltávolításához.

Évforduló
2021. július 30.

Barátság világnapja

„Mindig kell egy barát!” – ha nem kezdi 1979-ben ezt énekelni Zalatnay Sarolta, akkor is tudjuk, mennyire igaz a dal minden sora, mennyire fontosak a barátok.

Hír
2021. július 28.

Öt éven belül elkészül, ha minden a tervek szerint halad

A térséget érintő közlekedési infrastruktúra fejlesztése és a környei elkerülő út volt a témája annak a szerdai sajtótájékoztatónak, amin Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő tájékoztatta a médiumok munkatársait.

Mozaik
2021. július 28.

Pedagógusok kerestetnek

Az oroszlányi József Attila Általános Iskola tantestülete várja a pedagógus pálya iránt elhivatott leendő kollégáit:

Önkormányzat
2021. július 27.

Önkormányzati hirdetmény

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Vértesi Környezetgazdálkodási Kft-nek a székhelyével azonos telephelyen működő, felső küszöbértékű, veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemnek az egységes szerkezetű biztonsági jelentését érkeztette.

Mozaik
2021. július 27.

Várják az amatőr zenészeket

2021. július 28-tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely, mely minden szerdán 15 órától várja mindazokat, akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.


Találatok száma: 70db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek