Sport
2021. augusztus 31.

Erős emberek Oroszlányban

A Bányásznapi programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye lesz szombaton az Erős Emberek Nemzetközi Versenye. Az esemény technikai egyeztetésére hétfőn került sor a polgármesteri tárgyalóban.

Önkormányzat
2021. augusztus 31.

Városi közétkeztetés

Oroszlány közétkeztetése igen széleskörű feladat, melyet szigorú előírások mentén lát el az Önkormányzat. A város szinte minden területén részt vesz a lakosság étkeztetési feladatainak ellátásában, így az Önkormányzati Szociális Szolgálat és Bölcsőde, Oroszlány Város Óvodái, Oroszlány város alap és középfokú intézményei tekintetében is.

Sport
2021. augusztus 31.

Három oroszlányi bronzérem

Közel 300 résztvevővel rendezték meg az U15-U17 korosztályos súlyemelő Európa Bajnokságot a lengyelországi Ciechanówban.

Hír
2021. augusztus 30.

Bányásznapi programok

Kulturális és sportrendezvényekkel színesítve szeptember 3-5. között kerülnek megrendezésre Oroszlányban a 71. Bányász és 29. Villamos Napok, melynek részletes programjait itt tekinthetik meg.

Hír
2021. augusztus 30.

Határon átnyúló együttműködés

Közös projekt keretében leplezték le Galántán az Esterházy-kastély parkjában azt az információs panelt, amely szlovák, magyar és angol nyelven ad információt a szlovákiai városról és az Eszterházyak gazdag hagyatékáról. Az ünnepélyes átadón Lazók Zoltán polgármester és Szabó Mihály alpolgármester is részt vett.

Évforduló
2021. augusztus 29.

495 éve hunyt el II. Lajos

1506. július 1-jén született II. Lajos magyar és cseh király az egyetlen Jagelló uralkodó, aki Magyarországon látta meg a napvilágot. A fiatalon trónra ültetett, tíz évig regnáló Lajos volt az egységes középkori Magyar Királyság utolsó koronás feje, életének a hazánk sorsát is tragikusan befolyásoló mohácsi csata vetett véget.

Kék hírek
2021. augusztus 28.

Ünnepeltek az önkéntes tűzoltók

Az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület fennállásának 110. évfordulója alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartott szombaton a Szent Flórián téren.

Mozaik
2021. augusztus 27.

Táncos beiratkozás

Az oroszlányi Hébé Művészeti Iskola 2021. szeptember 3-án várja a 2021/22-es tanévre jelentkező növendékeket moderntánc, grafika és néptánc tanszakokra. Gyermektánc óvodásoknak 4 éves kortól, mazsorettsport 5 éves kortól, cheertánc felkészítés 14 éves kortól.

Részletes tájékoztatás a mellékelt plakátokon olvasható.


Találatok száma: 70db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek