Hír
2023. december 03.

Jótékonysági bál

December 2-án szombaton, a hagyományokhoz híven idén is megrendezte jótékonysági bálját a Dr. Balogh Tibor Egészségügyi Alapítvány az oroszlányi Sport étteremben.

A rendezvény elején Balogh Tibor, az alapítvány elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki elmondta, hogy 18 éve töretlen lelkesedéssel szervezik meg a bált, amely évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Majd ezt követően egy perc néma csenddel emlékeztek meg a nemrég elhunyt Dr. Tutervai Istvánról.

A továbbiakban átadták azokat a tárgy és pénzbeli támogatásokat, amelyekre több intézmény is pályázhatott. Támogatásban részesült az Oroszlányi Szakorvosi Intézet, akik pénzbeli támogatásban részesültek, az Idősek Otthona, akiknek egy EKG készüléket adományoztak, valamint a Családok Átmeneti Otthona, ahol a gyermekek számára inhaláló készülékeket vásárolnak, melyek beszerzése még jelenleg folyamatban van.

A támogatások átadása után Lazók Zoltán polgármester beszédében elmondta: „Oroszlányban Dr. Balogh Tibor 1958 óta orvosként dolgozott és élt haláláig. Körzeti orvosként kezdte pályafutását az akkor megépített új bányászvárosban. A városban mindenki ismerte és nagyon sokan szerették, mert közvetlen volt a betegeivel szemben, mindig maximális segítséget nyújtott, önzetlenül viszonyult az emberekhez.”

A városvezető szavait követően a Silhouette Balett táncos műsora következett, majd Dzsupin Ibolya színésznő és Valiszka László színész a Família Kft. és a Keresztanyu című sorozat kulisszáiról meséltek a megjelenteknek.

A jó hangulatú este vacsorával és élőzenés bállal zárult.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek