Hír
2024. április 26.

Közgyűlést tartottak az önkéntes tűzoltók

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében tartotta meg éves közgyűlését az Önkéntes Tűzoltó Egyesület április 26-án.

A civil szervezetnek jelenleg 34 felnőtt és 6 ifjúsági tagja van.

A megjelenteket – köztük Lazók Zoltán polgármestert, Szabó Imrét, az Önkormányzati Tűzoltóság parancsnokát, Ágoston Gábort, a Komárom-Esztergom Vármegyei Tűzoltó Szövetség elnökét, Hufnágel Ákos városi rendőrkapitányt – Tyukodi József elnök köszöntötte, majd ismertette a közgyűlésre előterjesztett négy napirendi pontot.

Az elnök tájékoztatást tartott az egyesület 2023-évi működéséről, a vonulásokról, az elnyert pályázatokról. Ezt követte az átfogó pénzügyi beszámoló ismertetése, majd annak elfogadása.

Kiemelt téma volt a tűzoltó szakirányú végzetségek megszerzése, az egyesületi tagok beiskoláztatása. Vázolták a Vértes Járási Mentő csoport gyakorlatának tervezetét, létszámát, annak újra minősítés 2024-ben.

Ismertetésre került az ÖTE idei esemény naptára, a tervezett versenyek, azok időpontjai és helyszínei, továbbá döntöttek a gyakorlási napokról is. Elfogadták a 2024. évre tervezett tagdíj mértékét, felhívták a figyelmet az adó 1% felajánlásának fontosságára.

Végül döntöttek arról is, hogy az egyesület megalapításának 113. évfordulóját augusztus 25-én, vasárnap ünnepelik a Szent Flórián téren.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek